54-годишният Ник Купак, член на екипа на предстоящия, пети филм

...
54-годишният Ник Купак, член на екипа на предстоящия, пети филм
Коментари Харесай

НА СНИМАЧНИЯ ТЕРЕН: Почина член на екипа на Индиана Джоунс 5

54-годишният Ник Купак, член на екипа на идния, пети филм за Индиана Джоунс, който още няма съответно заглавие, е умрял в Мароко, където са фотосите на продукцията сега.

Мъжът е дохвърчал на местоположението преди няколко дни, с цел да направи комплицирана каскада с рикша. Той е част от общо 100-те индивида, участващи в продължението на блокбъстъра, чиято последна серия беше преди 13 години. Работи в отдел " Камера и електротехника ". Купак е открит мъртъв в хотела си във Фес, Мароко, оповестява " Дейли Мейл ".

Днес сътрудниците от екипа отдават респект на господин Купак, за който се счита, че е умрял от естествена гибел.

Един от тях е написал: " Един от най-хубавите - научи ме на толкоз доста, когато започвах. " А различен човек прибавя: " Сърцето ми е разрушено. Ник беше толкоз прелестен мъж ". Ник няма профили в обществените мрежи, има 58 заглавия зад тила си, измежду които филмите за Хари Потър, " Пазителите на Галактиката ", " Шифърът на Леонардо ", " Джурасик Свят ", " Венъм ".
свързани новини4367на 16.07.2021
Това е петото и последно продължение на Индиана Джоунс, което в началото трябваше да излезе през 2022 година, само че в този момент беше отсрочено за 2023 година Снимките бяха спрени за три месеца тази година, откакто артистът Харисън Форд получи травма на рамото.

После камерата наблюдава приключенията на паметния воин в Глазгоу и Сицилия. Режисьор този път е Джеймс Манголд, предава " Дир.бг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР