53-годишният Г. Карчев се е признал за виновен и е

...
53-годишният Г. Карчев се е признал за виновен и е
Коментари Харесай

Пращат зад решетките мъж, шофирал мъртво пиян във Врачанско

53-годишният Г. Карчев се е признал за отговорен и е сключил съглашение с Районна прокуратура – Мездра за осъществено от него закононарушение по член 343б, алинея 1, вр. член 55, алинея 1, т. 1 от Наказателен кодекс.
Той се е съгласил да изтърпи наказване от три месеца „ Лишаване от независимост “ при „ непоколебим “ режим за това, че на 21.11.2017 година, на път от село Горна Кремена към Мездра, управлявал лек автомобил „ Сеат “ след приложимост на алкохол. По подобаващ ред било открито съществуване на 2.28 промила в кръвта на лидера.
Постигнатото сред страните съглашение е било утвърдено от съда. Карчев е лишен и от право да ръководи МПС за период от една година.
Подсъдимият е направил действието в изпитателния период на условното му наказание по друго наказателно дело, водено в Софийски областен съд, с влезнала в действие присъда на 11.07.2017 година – четири месеца „ отнемане от независимост “. Съгласно императивната наредба на Наказателен кодекс, то е приведено в осъществяване и следва да бъде изтърпяно дейно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР