53-годишната американска певица Дженифър Лопес се срещна с адвокат, който

...
53-годишната американска певица Дженифър Лопес се срещна с адвокат, който
Коментари Харесай

Дженифър Лопес се срещна с адвокат - специалист по разводи. Защо?

53-годишната американска певица Дженифър Лопес се срещна с юрист, който се занимава с разводи.  

Съпругата на Бен Афлек е подхванала превантивни дейности, като се е свързала с юристите си, с цел да се приготви за евентуален бракоразвод.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек Дженифър Лопес и Бен Афлек Снимка: Getty
Съобщава се, че певицата обмисля следбрачен контракт, който е сходен на предбрачния, пише Marca. Тъй като двете звезди са прекосявали през разводи, те не желаят нищо да бъде оставено на случайността.

Джей Ло, която е минала през три развода, схваща, че нищо не е постоянно. Все още не е известно по кое време и по какъв начин може да завърши връзката й с Афлек.

Съобщава се, че Бен е реагирал позитивно на желанията на брачната половинка си, заявявайки, че желае пространство и мир през това време. Актьорът е подготвен да подпише всичко, с цел да направи Дженифър щастлива, защото е отпаднал от минали разногласия.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек Дженифър Лопес и Бен Афлек Снимка: Getty
В резултат на това се твърди, че юристите са изготвили контракт, който дефинира справедливото систематизиране на имуществото при положение на бракоразвод. Имайте поради, че положението на Лопес се прави оценка на към 400 милиона $, а на Афлек - 200.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР