53-годишиният сръбски специалист Владан Милойевич подаде оставка като треньор на

...
53-годишиният сръбски специалист Владан Милойевич подаде оставка като треньор на
Коментари Харесай

Треньорът на Костадинов в АПОЕЛ подаде оставка след пропуснатата титла на Кипър

53-годишиният сръбски експерт Владан Милойевич подаде оставка като треньор на кипърския АПОЕЛ (Никозия) кръг преди края, заяви формалната страница на " жълто-сините ".

АПОЕЛ ще приключи на 2-о място в кипърското състезание без значение от резултата в последния мач с новите първенци от Арис. Всичко се реши в предпоследния кръг, в който лидерът в класирането завоюва с 1:0 над Омония (Никозия), а тимът на българина Георги Костадинов отстъпи с 2:3 на Аполон (Лимасол). Така разликата на върха стана 6 точки. На формалната страница се споделя още, че Милойевич е имал среща с управлението на клуба, на която му е препоръчан нов контракт и за идната акция. Сърбинът обаче е отказал предлагането.

" От позиция на администрацията беше изразено желание към треньора да подновим съдействието. Милойевич благодари на управлението за желанието му, само че реши, че няма да продължи да работи в АПОЕЛ. Бихме желали откровено да благодарим на треньора и неговия треньорски екип за съдействието. Прекарахме дружно една сложна и доста напрегната година, борихме се почтено с всички сили за огромната цел да спечелим и шампионата, и купата. И откровено му благодарим за цялостното ръководство до последния мач. Каним нашите почитатели, както са правили през целия сезон, да дойдат и да поддържат тима и нашия треньор и последния мач от лигата ", се споделя още в известието. Въпросният мач е на следващия ден от 19.00 часа.

В своя първи сезон за най-популярния кипърски клуб родният полузащитник Костадинов досега има 28 мача и 3 гола, с което се трансформира в един от най-важните и скъпи играчи през целия сезон.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР