53-годишен пловдивчанин е задържан в Четвърто РУ след грабеж снощи

...
53-годишен пловдивчанин е задържан в Четвърто РУ след грабеж снощи
Коментари Харесай

Опит за грабеж на чанта в Пловдив

53-годишен пловдивчанин е арестуван в Четвърто районно управление (на МВР) след обир нощес в квартал „ Капана ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Около 23,15 ч. дежурен полицейски патрул бил ориентиран незабавно към сигнал, че на една от улиците мъж нападнал млада жена и издърпал дамската й чанта. Опитът му да избяга обаче останал несполучлив след намесата на свидетел на похищението, който догонил и заловил причинителя до идването на чиновниците на реда. Срещу 53-годишния е формирано бързо произвеждане за обир. 

Други петима се озоваха в ареста на Първо районно управление (на МВР) за кражба. Мъжете, на възраст сред 23 и 31 години, са обвинени, че при започване на предходната седмица влезнали незаконно в частен адрес и отмъкнали няколко скъпоструващи компютърни конфигурации. При процесуално-следствените дейности откраднатата техника е открита и конфискувана, приобщена е към материалите по формираното досъдебно произвеждане. Работата по документиране на случая продължава под наблюдаване на Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР