51-годишната актриса от Електра има колекция от животни, включваща кучето

...
51-годишната актриса от Електра има колекция от животни, включваща кучето
Коментари Харесай

Дженифър Гарнър скърби за загубата на покойното си куче Марта Стюарт

51-годишната актриса от " Електра " има сбирка от животни, включваща кучето Бърди, котка на име Мус, друго куче Кити и малко кученце Бъгс. Тя е съкрушена, когато белият лабрадор Марта Стюарт умря.


Тя показа пред канала в YouTube " We Rate Dogs ", че кучето към момента е в " сърцето ѝ ", защото е било " най-хубавото положително момиче, което в миналото е живяло с нея ".

Дженифър добави, че белият лабрадор ѝ е бил подарен от продуцентите на кино лентата ѝ " 13 Going on 30 " след края на фотосите на сантименталната комедия от 2004 година и се пошегува, че е употребила кученцето, с цел да се " подкупи " да влезе в същинското кулинарно шоу на Марта Стюарт.

Дженифър добави: " Бях фенка на Марта и тя не ме предложения. А аз желаех да сготвям с нея, а на нея не ѝ пукаше. Така че, както и да е, това в последна сметка се получи ".

Актрисата сподели също, че е избрала объркваща комбинация от имена за менажерията си от домашни любимци - отговори с " Да " на въпроса дали изборът на имена за животните ѝ е " съзнателно замайващ ".

Осемгодишният голдън ретривър Бърди се причисли към актрисата по време на изявлението ѝ в YouTube, което се организира в зоокъта на Уолис Аненберг в Лос Анджелис, и до момента в който го водеше на каишка, с цел да прегледа ситуацията, подобаваща за кучета, актрисата разкри по какъв начин той се е включил към фамилията ѝ.

Говорейки за 18-годишната си щерка Вайълет, майката на три деца сподели: " Най-голямото ми дете беше на две години и реши, че има потребност от лично куче. Тя говореше за това от самото начало ".

" И аз споделих: " Когато си на 10 години, това е възрастта, на която човек може да си вземе куче.

" А аз си помислих, че тя ще не помни, тъй като е единствено на две години. Но в този момент имаме Бърди - тя не не помни ".

Дженифър има две деца - Серафина, на 15 година, и Самюел, на 12 година от някогашния си брачен партньор Бен Афлек./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР