51-годишен мъж от Добрич ще бъде съден за закана за

...
51-годишен мъж от Добрич ще бъде съден за закана за
Коментари Харесай

Мъж, тормозил бившата си и партньора й, отива на съд в Добрич

51-годишен мъж от Добрич ще бъде съден за закана за ликвидиране, хулигански дейности и увреждане на непозната благосъстоятелност по обвинителен акт на Районната прокуратура, импортиран в съда 2 месеца след осъществяване на закононарушението през месец септември 2023 година. Ако бъде приет за отговорен, обвиненият Г.Г. може да получи наказване „ отнемане от независимост " до 6 години за първото обвиняване, наказване „ отнемане от независимост " за период до две години или пробация, както и публично неодобрение за осъществените непристойни дейности и наказване „ отнемане от независимост " до пет години за увреждането на непозната благосъстоятелност.

Въпреки че бил разграничен с майката на децата си от към 7 години, Г.Г. не одобрявал връзката й с сегашния й сътрудник и намерено проявявал своето противоречие. Периодично той отправял закани, обиди и показал неуважително отношение към мъжа.

Около 22 часа на 3 септември, 51-годишният обвинен отишъл в дома на някогашната си жена. Видял през прозореца, къде се намира тя дружно с децата и колегата си, и почнал за следващ път да насочва обиди и закани към тях. Започнал да хвърля празни стъклени бутилки, които намерил под прозореца без да се преценява, че личните му деца също били застрашени да пострадат. Той хвърлил към 30 бутилки, като съумял да счупи прозорец, стъклена врата и елементарна врата. Успял и да уцели мъжа и дамата в стаята.

Свидетели на протичащото се станали съседи на фамилията, както и техните хазяи, които живеели на вториs етаж от къщата. Бил подаден сигнал на тел. 112 и на място дошъл полицейски екип. Г.Г. бил арестуван, а часове по-късно и притеглен към наказателна отговорност за стореното от него.

В хода на следствието на случая било открито, че на 30 август 2023 година, той още веднъж се намирал в дома на някогашната си жена под предлог да види децата си. Вместо това влезнал в спор с сегашния й сътрудник, като още веднъж отправил към него закани за ликвидиране. Хвърлил две стъклени чаши, които се счупили в главата и лицето му, причинявайки му порезни рани. След това си тръгнал.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Районния съд в Добрич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР