50-годишният шофьор е избягал от мястото на инцидентаНа 13 октомври

...
50-годишният шофьор е избягал от мястото на инцидентаНа 13 октомври
Коментари Харесай

Шофьор блъсна жена на булевард Липник

50-годишният водач е избягал от мястото на случая

На 13 октомври към 09:06 часа на булевард  " Липник " в Русе, в региона на автомивка, лек автомобил е направил маневра придвижване обратно за излизане от обекта, при което е блъснал пешеходка на 78 години, която е паднала на платното, а колата без да спре е потеглила напред и е напуснала местопроизшествието.

Пешеходката, без да уведоми за случилото се способените органи, се е прибрала в дома си. От там по-късно е откарана от екип на Спешна помощ в болничното заведение за обзор, където е диагностицирана с фрактура на раменна става и охлузвания по тялото, след което от здравното заведение са уведомили органите на Министерство на вътрешните работи. Жената е била настанена в поделение на болница „ Канев “, без заплаха за живота.

С изясняването на случая са се заели чиновници от пътна полиция, които в хода на работата по горещи следи са изяснили данните за колата и лидера, взели участие в случая – лек автомобил „ Дачия “, ръководен от 50-годишен мъж.

На водача е осъществена проба за алкохол, която е дала негативен резултат. Установеното е документирано и материалите, събрани в процеса на изясняването на случая, са докладвани на проверяващ служител на реда, който е образувал досъдебно произвеждане.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР