50-годишният М.М. от Русе се призна за виновен за наркоразпространение

...
50-годишният М.М. от Русе се призна за виновен за наркоразпространение
Коментари Харесай

Многократно осъждан дилър от Русе се връща в затвора

50-годишният М.М. от Русе се призна за отговорен за наркоразпространение и ще изтърпи наказване „ отнемане от независимост “ за период от две години

Обвиняемият е незает и неведнъж осъждан . Престъплението е направил в изискванията на рисков рецидив на 8 януари тази година. Той е хванат на пътя сред Варна и Русе с 24,5 грама хероин и 2 грама метамфитамин , всичко на обща стойност 2258 лв. .

Към присъдата е приспаднати дните от предварителното му задържане до одобрение на съглашението.

М.М. следва да заплати и разноските по делото в размер на 1600 лева за експертизи. Наркотиците са отнети в интерес на страната , защото притежаването им е неразрешено. Отнети са и материалните доказателства четири електронни везни и железен гриндер .

В наличието на бранителя си обвиненият съобщи пред съда, че схваща смисъла и непринудено е подписал съглашението , както и че се отхвърля от разглеждането на делото по общия ред. Окръжен съд-Русе счете, че съглашението дава отговор на условията на Наказателно-процесуалния кодекс и не опонира на закона и морала, заради което го утвърди. Същото има последствията на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване или митинг.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР