50-годишен мъж е задържан от полицията в Бургас за системно

...
50-годишен мъж е задържан от полицията в Бургас за системно
Коментари Харесай

В Бургас арестуваха 50-годишен, зверски убивал котки

50-годишен мъж е арестуван от полицията в Бургас за редовно нечовешко отношение към гръбначни животни, заяви представителят на ОД Министерство на вътрешните работи Цветелина Рандева, представена от " 24 часа ".

Полицията се е самосезирала след разпространяването на няколко видеоклипа с грубо отношение към животни, оповестени в профила на бургазлията Димитър във фейсбук. Към чиновниците на реда са се обърнали и десетки зоозащитници, както и представители на медиите. В един от клиповете се вижда по какъв начин мъж подпалва животинче и то изгаря, а в другия по какъв начин дърпа с железна примка главата на котка.

Своевременно извършените оперативно-издирвателни дейности доведоха до определяне самоличността на бургазлията, адресите на пребиваването му, както и местоработата, сподели още Рандева. Мъжът е арестуван със заповед за полицейски арест за уточняване на елементи по основаването и разпространението на видеоклиповете. Предстои събраните по случая данни да бъдат докладвани в бургаска районна прокуратура.

iNews.bg не разгласява видеото с мъчителната гибел на котка, запалена в клетка, от етични съображения
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР