5 юни - опозиция на Венера и Плутон Първият наистина

...
5 юни - опозиция на Венера и Плутон Първият наистина
Коментари Харесай

Вижте кои са най-вълшебните дни през юни

5 юни - съпротива на Венера и Плутон

Първият в действителност удобен ден от този месец и от цялото лято е 5 юни, понеделник. На 5-ти Венера и Плутон ще се слеят в доста удобен аспект – съпротива. Тези планети се комбинират добре, само че не във всички области. Най-важната сфера на живота през този ден е любовта и общуването. Ще бъде доста значимо да се опитате да намерите сили в себе си, с цел да поискате амнистия за някои неприятни дейности, осъществени обратно във времето. Също по този начин ще бъде потребно да влезете в разговор с " враговете си ", с цел да заровите томахавката и в никакъв случай да не се връщате обратно към спора.

6 юни - денят на огледалната дата

Огледалната дата през юни постоянно е добър ден за креативно развиване, опити за решение на комплицирани житейски проблеми посредством думи, творчество, добрина. Агресията в този ден би трябвало да потъне в давност. Както и предходния ден, на 6 юни ще бъде по-лесно да се настроите на позитивна вълна. Животът на доста хора ще придобие нов смисъл, а нашите цели ще стартират да се трансформират в действителност. Основното нещо е да не бързате с решенията в този ден.

7 юни - максимумът на метеорния поток Ариетиди

Този поток е неразривно обвързван с нашия светоглед. Ще ни помогне да се отървем от стереотипното мислене, от казуса с неналичието на цели и ентусиазъм. Максимумът на Ариетидите ще има доста удобен резултат върху желанието на хората да трансформират външния си тип, да реализират триумф в творчеството. Ще бъде превъзходен ден да измененията прическата си, да се ангажирате с възобновяване на силата си посредством духовни практики, както и да се отдадете на шопинг терапия.

11 юни - Меркурий влиза в Близнаци

11 юни е един от най-важните дни от месеца. Меркурий ще влезе в Близнаци на 11-ти. Това ще означи началото на извънредно значим интервал от живота ни. Тази планета ще има доста удобен резултат върху нашата сила, орис и шанс, само че най-важният ден е 11 юни. 11-ти ще бъде мощен ден, защото Меркурий ще умножи позитивното си въздействие върху нас. Това е най-хубавият ден от месеца за работа, бизнес договаряния, командировки или персонални пътувания. Вероятността за триумф в бизнеса ще бъде извънредно висока.

21 юни - Лятно слънцестоене

Друг доста значим ден през юни е слънцестоенето. Това е извънредно удобен, в случай че не и най-благоприятният ден от месеца. Ще бъде доста добър за всевъзможни домашен отговорности, за промяна на външния тип, опити да се отървете от неприятните привички. Производителността на множеството хора ще се усили доста, а настроението ще бъде просто ужасно.

28 юни е денят, в който течението на южните Делта-Аквариди ще бъде най-активно. Астролозите имат вяра, че този поток оказва помощ да се дефинират верните цели за бъдещето. Можете умерено да се заемете с обмисляне, както и да вземете значими решения, изменящи живота ви. Основното нещо в това време е да не се страхувате да се неуспехите. Страхът е най-лошият зложелател на триумфа.

Източник: Една.бг
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР