5 юли , клуб „Bedroom“, Слънчев бряг Носителят на шампионският

...
5 юли , клуб „Bedroom“, Слънчев бряг Носителят на шампионският
Коментари Харесай

Деян Топалски сменя контузения Богдан Шумаров за МAX FIGHT 43




5 юли, клуб Bedroom “, Слънчев бряг

Носителят на шампионският пояс на „ Максфайт “ в категория до 84кг в ММА Деян Топалски се завръща на кръга. „ Самураят “ на най-голямата родна бойна верига обаче няма да запише присъединяване във формат ММА, а ще се качи на кръга за мач по разпоредбите на К1, категория до 85кг. Атрактивният столичен войник, който записа присъединяване в известен ТВ реалити формат и наложи името си в бойните спортове ще срещне непобеждаван досега противник от Молдова. 85-килограмовият Василе Борсевши е първенец в кик бокс и муай тай.

Преди своята сполучлива професионална кариера пък, Топалски има завоювани влиятелните 7 шампионски трофеи от републикански шампионати по кик бокс.

Контузия е причина за отпадането на Богдан Шумаров от шампионата, който няколко седмици след възобновяване си ще възобнови тренировки. Не е ясно дали Шумаров ще бъде възобновен за идната Гала вечер на „ Maxfight “, която обичайно се организира на всеки 2 август в Свети Влас.

 Професионална бойна церемония вечер SENSHI @@@

Специален посетител на „ Maxfight 43 “ в бутиковия клуб „ Bedroom “ ще бъде рапърът „ 100 кила “.

Тел. за резервации: 0888860666, 0894222470, на място в клуб „ Bedroom “ и състезателен център „ Maxfight Gym “ в Слънчев бряг, както и в мрежата на „ Евентим “. Информация – и на фейсбук страницата на Maxfight.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР