5 капки от това масло изтриват бръчките и петната за

...
5 капки от това масло изтриват бръчките и петната за
Коментари Харесай

5 капки от това масло изтриват бръчките и петната за 15 дни

5 капки от това масло изтриват бръчките и петната за 15 дни

Времето е безпощадно даже за прелестни същества като дамите. Годините рисуват върху красивите ни лица бръчки, а от време на време и пигментни петна.

Тези проблеми се появяват толкоз по-рано, колкото по-суха е кожата на една жена. Ето за какво, козметолозите предлагат постоянно да хидратирате и подхранвате кожата си. Естествените масла се оправят с тази задача по-добре от всевъзможни закупени кремове. Представяме ви най-популярните масла за кожата.

Най-добрите масла за лице

Масло от жожоба
Жожобата е вечнозелено растение, намира се в северноамериканските пустини. Маслото, което се извлича от него, има неповторим състав, съдържащ киселина, която усъвършенства клетъчния метаболизъм и регенерацията на тъканите, потребните за кожата бехенова, олеинова и нервонова киселина. Колагенът, който се съдържа в него, е съвсем еднакъв с този на индивида.

Рициново масло
Рициновото масло постоянно се употребява за подсилване на косата, веждите, миглите. Но за кожата към очите, то също е доста потребно. Съдържа олеинова, линолова, рицинолова киселина, които се всмукват бързо.

Зехтин
Това е универсално средство. Полезно е да го употребявате както вътрешно, по този начин и външно. Зехтинът овлажнява повече, в сравнение с подхранва кожата. Освен това се смята за базово, може да се комбинира с други козметични артикули. Например, прибавете няколко капки към нощния си крем.

Бадемово масло
Това е различен артикул, от който можете да се възползвате. Той е богат на протеини и ненаситени мазнини, които подхранват тялото от вътрешната страна. Както и мастноразтворимите витамини, магнезий, калций и други минерали, които подхранват кожата извън. Бадемовото масло има лек избелващ резултат. То съживява бледата кожа и възвръща тонуса й.

Ленено масло
Лененото масло се разграничава от другите масла, защото съдържа протеини. На това се дължи подмладяващият резултат върху кожата на лицето, а при постоянна приложимост на ленено масло се следи лифтинг резултат. Стегнато овално лице без интервенции – това, за което мечтаят доста дами.

Шипково масло
Шипковото масло съдържа повече от петнадесет типа мастни киселини. Линоловата и линоленовата киселина усилват защитните сили на епидермиса. Това масло също е богато на витамин А, който се бори с възрастовите промени в кожата и витамин С, който защищава кожата от свободните радикали и я подхранва с О2.

Масло от морски зърнастец
Маслото от морски зърнастец съдържа фосфолипиди, които възвръщат метаболизма на мазнините в тъканите. След приложимост кожата не става мазна и не свети. То също е богато на стероли, противовъзпалителни субстанции, които работят като антисептик.

Маслото от морски зърнастец има подмладяващ и лековит резултат: изравнява тена на кожата, подкрепя за зарастването на раните, облекчава дразненето.

Прасковено масло
Витамините А и Е, които се съдържат в прасковеното масло, усилват тургора на кожата, леко я овлажняват и изглаждат. Витамин В15 усъвършенства притока на кръв в тъканите. След потребление, кожата на досег става приятна и кадифена като праскова.

Кокосово масло
Миристиновата и лауриновата киселини, които се съдържат в кокосовото масло имат подмладяващ резултат върху кожата. Фолиевата киселина и тиаминът се борят с обривите и акнето. Кокосовото масло се употребява за битка с изгарянията и като отбрана от слънцето. Регенерира и възобновява кожата на клетъчно равнище.

Вие решавате кое масло е най-хубаво за кожата ви. Съсредоточете се върху това по какъв начин кожата ви реагира след потребление на маслото. След приложимост, тя би трябвало да бъде по-еластична, опъната, гладка и приятна на досег. Много значимо е да не бъде мазна и покрита с филм.

Най-често употребяваните от дамите са кокосовото масло и зехтинът.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР