5-има и бебе пострадаха тежко вкатастрофа на пътя Беласица-Петрич в

...
5-има и бебе пострадаха тежко вкатастрофа на пътя Беласица-Петрич в
Коментари Харесай

След катастрофа на пътя Беласица-Петрич! Ето в какво състояние са 5-имата ранени в тежкото пътното произшествие

5-има и бебе пострадаха тежко вкатастрофа на пътя Беласица-Петрич в раннияследобед в неделя.Това заяви за злополуката Struma.com през вчерашния ден. Останахме сюрпризирани от оповестеното след нас полицейско известие, дело на пиарана полицейската дирекция, която като че ли,за да удовлетвори апетитите на всекидневно " ревизиращи " новните на Struma.com медии,неглижира случилото се и обезличи написаното при нас катосъобщи сбито, че е станалакатастрофа, при която " НЯМА ДАННИ ЗА СЕРИОЗНИ НАРАНЯВАНИЯ НА УЧАСТНИЦИТЕ В ПТП-ТО "

Разбираме,че не и е елементарно всекидневно да се изяснява на пишещите новинари, нопък не е професионално да се омаловажават сходни събития, за угаждане на нечии питания. А ето какво оповестява през днешния ден Шаркова, в пълнопротиворечие с казаното от нея през вчерашния ден.

На 03. 04. 2022 година към 13:00 часа на пътя сред с. Беласица и с. Първомай, общ. Петрич, лек автомобил „ Опел Зафира “ с 54-годишен лидер от гр. Петрич, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл отвън пътното платно и се е преобърнал. Пострадали са: лидерът на автомобила, който е с охлузни рани на главата, 30-годишен мъж, който е с охлузни рани на главата, 29-годишна жена, която е с контузии в региона на гръдния панер е белите дробове , 48-годишна жена, която е с контузии в региона на гръдния панер и счупена ключица и 18-годишно момиче, което е с пневмоторакс и фрактури на ребра. В злополуката имаше и бебе, което популярност богу е добре.

Всички тези контузии, споредполицейския пиар не са съществени и за тях тя нямаше "Данни ". Явно ги е получила по-късно....

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР