5-годишно момче загина при катастрофа на пътя между Враца и

...
5-годишно момче загина при катастрофа на пътя между Враца и
Коментари Харесай

Роми нападнаха лекари във Враца след катастрофа със загинало дете

5-годишно момче почина при злополука на пътя сред Враца и Криводол, а родственици на фамилията нападнаха Спешния център в регионалния град и счупиха стъкло на вътрешна врата, оповестиха локалният уебсайт " Конкурент " и bTV.

Сигналът за случая е подаден към 19 часа. Лекият автомобил " Пежо ", в който са пътували четирима възрастни и детето, е поднесъл на мократа настилка и се е преобърнал в дере. На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ.

Медиците обаче единствено са установили гибелта на момченцето, което не е било в детско столче. То е изхвърчало от колата и телцето му е намерено под нея. Издъхнало е на място. 

Майка му е превозена в МБАЛ-Враца в тежко положение. Там е и още един от пасажерите в пежото, който е бил на предната седалка до лидера. 

Малко по-късно пред Спешния център пристигнали родственици и близки на авариралите, които нападнали медиците. Те упрекват екипа от колата за спешна помощ, че се е забавил прекалено много. След като са счупили стъкло на вътрешна врата, част от тях са се пробвали да нахлуят в кабинетите. Изпратени са няколко патрулни екипа на Министерство на вътрешните работи, с цел да овладеят обстановката. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР