49-годишният Александър Паталенски, който предизвика екшъна пред КАТ- Пловдив, от

...
49-годишният Александър Паталенски, който предизвика екшъна пред КАТ- Пловдив, от
Коментари Харесай

Паталенски бил пристрастен към халюцогени и синтетика, хвалил се, че е решил Теоремата на Ферма

49-годишният Александър Паталенски, който провокира екшъна пред КАТ- Пловдив, от години злоупотребявал с халюцогени и синтетична дрога, настояват негови познати. Мъжът влезе в новинарските излъчвания, откакто се опита да избяга от полицейска инспекция, мина през паркинга на КАТ с огромна скорост, а по-късно се заключи в колата си и се наложи униформените да го извадят със мощ. Той заплашваше да постави завършек на живота си, зада избегне инспекцията, само че бързите реакции на пътен служител на реда предотвратиха тази опция.
Прочетете още
Близки на Паталенски настояват, че той е извънредно мирен до степен на страхливост. Наркотиците обаче го превръщали в напълно различен човек. Бил привързан към разнообразни халюцогени, отглеждал специфични кактуси, поръчвал си и южноамерикански гъби. Паралелно с това вземал и медикаменти, които подсилвали действието на опиатите.

" Пътуваше много, даже и по време на пандемията. Ходеше на разнообразни drug party в Европа и Русия. Непрекъснато търсеше нови прекарвания " описаха негови близки за T rafficNews.

В профила си в обществените мрежи Паталенски също не крие влечението си към наркотичните субстанции. Публикува фотоси, на които се изобразяват визии, свързвани с въздействието на тежки вещества. Освен това е разгласил селфи с дреха, носеща надпис „ Легализирайте я “. Последното е отпратка към пословичното обръщение „ Legalize it”, употребявано от употребяващите марихуана в страни, където тя е незаконна.

Паталенски е бил женен два пъти, има два развода. Няма деца. В профила си написа, че търси " своята Муза - да му вдъхне Живот още веднъж ".

Той е ученик на Математическата гимназия в Пловдив. През 1997 се дипломира в „ Технически университет “ в София. Паталенски се показва с богат опит на софтуерен и хардуерен инженер, музикален продуцент и откривател. Преди време се хвалил, че е разкрил решение на Теоремата на Ферма, само че в следствие се оказало, че е надценил опциите си.

Пловдивчанинът е имал многочислени срещи с полицията, залавян е да кара под влияние на алкохол. В един от случаите даже носел в себе си дрегер, като се опитал да убеди проверяващите, че показанията на неговия дрегер са по-достоверни от полицейския.

Нарушителят от КАТ има още едно любопитно занятие - притежател е на школа за образование по индийски танци „ Натараджа “. Мъжът има записана на негово име и компания за импорт и разпространяване на игрални уреди за хазартни игри.

Напоследък не работел на никое място. Има налични пари от продажбата на жилище, а също по този начин и спестявания.

Районна прокуратура-Пловдив притегли Паталенски като обвинен за три закононарушения. Спрямо него са повдигнати обвинявания за това, че е управлявал моторно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции – амфетамини, незаконно е попречил на орган на власт – полицейски чиновник, да извърши служебните си отговорности. Освен това е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е съпроводено със опозиция против орган на властта и е осъществено при ръководство на моторно транспортно средство.

Утре следва съдът да гледа мярката му за неотклонение.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР