49-годишен мъж, който се е занимавал с финансова и търговска

...
49-годишен мъж, който се е занимавал с финансова и търговска
Коментари Харесай

Страшното убийство в София: 49-годишният мъж е бил вързан и измъчван

49-годишен мъж, който се е занимавал с финансова и комерсиална активност е жертвата на тежкото закононарушение, за което бяха арестувани 2 души. Това оповестиха на брифинг от ръководството на Софийска градска прокуратура, представители на Групово дело „ Национална полиция “ и СДВР.

Сигнал за изгубването му е подаден от неговата майка на 5 януари. Образувано е досъдебно произвеждане. Повдигнати са обвинявания на двама души - Александров и Кинов, за преднамерено ликвидиране. Мъжът е погубен с огнестрелно оръжие. Извършени са голям брой огледи, следствени опити и изземвания, съобщи Христо Кръстев от СГП. Предвиденото наказване е от 15 до 20 години затвор или пожизнен затвор. Двамата мъже са арестувани за период до 72 часа, ще бъде поискан постоянен арест.

Директорът на СДВР Любомир Николов съобщи, че първият арест е осъществен единствено 30 минути след приемането на сигнала за изчезналия мъж, час и половина по-късно е арестувано и второто лице. На 4 януари жертвата е поканен да посети парцел на единия от причинителите, където огледите са открили, че е бил вързан и малтретиран, съобщи Николов.

Двамата обвинени за тежкото ликвидиране са пътували в границите на час и половина до Сърбия през пункта Стрезимировци, което е породило подозрение в проверяващите. Бързите дейности на полицията са предотвратили проектите на арестуваните за кремация на тялото на жертвата. Единият от причинителите е гробокопач и е употребявал познанията си, с цел да прикрият следите след тежкото действие, написа Нова.

Михаил Наумов от Главна дирекция " Национална полиция " съобщи, че двамата арестувани са желали да инсценират, че убитият е напуснал територията на страната, затова единият е употребявал персоналната карта на жертвата при прекосяване на граничната инспекция. Телефонът на убития мъж е открит в Сърбия, пренесен е там от арестуваните. Любомир Николов сподели, че най-вероятно жертвата е дължал пари на един от причинителите на убийството.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР