48-годишната Мария Димитрова-Карахристева, която блъсна с колата си млада жена

...
48-годишната Мария Димитрова-Карахристева, която блъсна с колата си млада жена
Коментари Харесай

Шофьорката, блъснала нарочно млада жена в Пловдив: Не беше нарочно

48-годишната Мария Димитрова-Карахристева, която блъсна с колата си млада жена на пешеходна пътека на бул. " Пещерско шосе “ в Пловдив, съобщи, че не е било преднамерено. Възражението беше направено след чуването на прокурора по делото, който изложи събитията за случая и квалифицира действието като съзнателно, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

На 30 юни 2021 година Мария Димитрова карала своето " Волво " по " Пещерско шосе ", когато видяла минаваща по пешеходна пътека жена. Водачката отклонила колата и преднамерено минала в платното за насрещно придвижване, без да понижава скоростта, и блъснала Петя Аргирова с автомобила си, тъй като младата жена била " нефилим " и " дяволско изчадие ". Срещу Димитрова е повдигнато обвиняване за съзнателно причиняване на междинна телесна щета на Аргирова, довела до разстройство на здравето й. 

Подсъдимата съобщи подготвеност да даде пояснения по време на днешното съвещание. " Мога и в този момент, аз ще споделям истината ", сподели Димитрова. Защитникът й юрист Стефан Левашки обаче съобщи, че на сегашния стадий няма да дава пояснения и ще го направи след чуване на очевидците. За идващото съвещание на 26 септември от 9.30 ч. ще бъдат призовани всички очевидци на случая и движимостите лица, изготвили експертизите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР