48-годишната Джоана Уол от Барнзли, Южен Йоркшир, преживяла истински шок,

...
48-годишната Джоана Уол от Барнзли, Южен Йоркшир, преживяла истински шок,
Коментари Харесай

Дни преди сватбата булка отиде при лекар заради черна точка на носа и чу най-страшната диагноза

48-годишната Джоана Уол от Барнзли, Южен Йоркшир, претърпяла същински потрес, когато чула от устата на лекаря, че е болна от страшна болест единствено няколко месеца преди сватбата, написа jenata.blitz.bg.

Джоана и годеникът ѝ Крейг Мидълбрук възнамерявали да вдигнат женитба в Турция. Тя нямала самообладание за дълго чаканото събитие и към този момент си представяла какъв брой незабравимо ще бъде празненството. Жената хвърлила  доста сили за подготовката на сватбата и няколко месеца преди щастливия ден решила да отиде при козметик, написа Mirror.

В продължение на няколко години Джоана се тревожеле от някаква неразбираема точка на носа си, която не била чак толкоз доста забележима. Тя считала, че това е акне и  се опитвала да го изстиска, само че всичко било на вятъра. 

Всичко станало ясно, когато тя отишла на обзор при доктор и чула страшната диагноза. 

" Бях шокирана от диагнозата, че имам рак на кожата и то единствено няколко месеца преди сватбата. Лекарят се опита да ме успокои и предложи няколко благоприятни условия за лекуване. Избрах интервенция ", споделя Джоана. 

Операцията по отстраняването на тумора била сполучлива, само че на носа на Джоана останал огромен белег. За да зашият разреза, се наложило да изтеглят кожа от бузите към носа. Джоана признава, че има невисок болеви предел, само че болката след интервенцията била непоносима даже за нея.

" Свалям шапка на хората, които вършат ринопластика. Вие сте герои! Не можех да претърпявам тази болежка. Всичко в мен пулсираше! Ако не беше годеникът ми, не знам какво щях да върша ", споделя Джоана.

Белегът бързо заздравява на лицето на дамата, само че на носа ѝ към момента има алено набръчкано леке. Веднъж един минувач на улицата решил, че Джоана е ухапана от куче, и тя почнала да се тревожи за външния си тип. Но младоженецът ѝ оказва помощ да се оправи с тези тествания, като по всякакъв начин я поддържа и обсипва с похвали и похвали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР