48-годишен мъж от Шумен е задържан в полицейския арест след

...
48-годишен мъж от Шумен е задържан в полицейския арест след
Коментари Харесай

Задържаха мъж насочил пистолет към жена на улицата

48-годишен мъж от Шумен е арестуван в полицейския арест откакто отправил обидни думи, нанесъл удари с юмруци и насочил револвер към 49-годишна жена. Това оповестиха от ОДМВР - Шумен за Varna24.bg.



Сигнал за абсурда на пл. " Кристал "   бил подаден към 20:30 часа нощес от мъж, който прекосявал оттова и станал очевидец на случката. Шуменецът се намесил, и иззел оръжието от 48-годишният мъж. Изяснено било, че малко преди този момент сред него и дамата зародил скандал. Започнал да я наскърбява, да й нанася удари. Успяла да се обади на щерка си, която пристигнала дружно с мъжа си да й окажат помощ. Обидите траяли и пред тях, като 48-годишният направил опит да се саморазправя и с тях. Извадил револвер, насочил го към дамата. Оръжието било конфискувано от преминаващ мъж. Веднага подал сигнал на 112.

Полицейският екип, който дошъл на място задържал 48-годишният шуменец. Изяснено било, че револверът е газов. Има подадено съобщение в работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР). За осъществено закононарушение по член 325 алинея 1 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане. Работата по него продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР