47-годишният Петър Досев Митев е задържаният от тримата най-издирвани българи

...
47-годишният Петър Досев Митев е задържаният от тримата най-издирвани българи
Коментари Харесай

Кой е задържаният от тримата най-издирвани българи в Европа

47-годишният Петър Досев Митев е арестуваният от тримата най-издирвани българи в Европа. Това стана ясно от платформата eumostwanted на Европол, където се поместват сходни лица. Митев участва в нея от 2021 година

Издирваният от 15 години българин, наказан за трафик на хора, е бил арестуван от чиновници на бранш " Издирване " към Главна дирекция " Национална полиция " на територията на габровското село Зелено дърво, оповестиха по-рано от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Операцията е извършена на 11 октомври. 47-годишният мъж е бил в неопределеност от 2007 година, когато е наказан на 7 години " отнемане от независимост " за интернационален трафик на хора. Същата година е разгласен за общодържавно търсене, а от 2013 година - за интернационално от Интерпол, с " червен бюлетин ".

Криминалистите попаднали на следите му и след извършената профилирана полицейска интервенция мъжът, който се представял със самоличността на собствен родственик, е открит и арестуван, допълват от Министерство на вътрешните работи.

При последвал обиск на адреса, който е обитавал, е открито нелегално притежавано огнестрелно оръжие и муниции за него.

Митев е набирал независимо и благодарение на други хора млади българки за полова употреба в интервала от октомври 2003 година до 2 февруари 2005 година в българския град Димитровград и в немския Аахен. Той ги е подлъгвал с обещания за работа, а жертвите е транспортирал през границата. Трафикирал младите дами благодарение на своя братовчед., съобщава .
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР