47-годишният американски музикант Илайджа Блу Олман се обяви срещу майка

...
47-годишният американски музикант Илайджа Блу Олман се обяви срещу майка
Коментари Харесай

Синът на Шер се обяви срещу майка си, защо?

47-годишният американски музикант Илайджа Блу Олман се разгласи против майка си, 77-годишната певица Шер , която се пробва да му разпореди настойничество. 

Синът на певицата е сигурен, че към момента няма причина за това, написа People. В изказването най-малкият правоприемник на Шер твърди, че певицата няма право да управлява живота му, защото той е самостоятелен човек и също така се ожени през 2013 година

Илайджа Блу Алман също означи, че макар че се бори с пристрастяването към противозаконни субстанции, той е душевен здрав.
 Шер със сина си Шер със сина си Снимка: Getty Images
„ Майка ми е на 77 години и ще бъде на 78, когато се гледа делото. Виждал съм я да страда от меланхолия в предишното и нямам доверие, че е в положение да вземе верни решения по отношение на моето имущество “, сподели музикантът.
 Синът на Шер Синът на Шер Снимка: Getty
По-рано Шер твърдеше, че нейният правоприемник не може да се грижи за себе си заради тежка корист с субстанции и психологични проблеми.

Адвокатът на певицата, Габриел Видал, сподели, че Илайджа Блу, макар трезвостта си, към момента страда от " интервали на неуравновесеност " и краткотрайното настойничество е належащо за отбрана на " активите ". Тя добави, че синът на Шер в този момент се лекува от " доктор, който не е доктор ".

Междувременно Илайджа Блу Алман означи, че в случай че има потребност от аставник, ще се обърне към брачната половинка си.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР