46-годишният шофьор на товарен автомобил, който бе арестуван във вторник

...
46-годишният шофьор на товарен автомобил, който бе арестуван във вторник
Коментари Харесай

Шофьорът на камион с канабис: Знам за товара, но имам две деца

46-годишният водач на товарен автомобил, който бе задържан във вторник на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Илинден да придвижва канабис за 200 хиляди лева призна виновността си пред съда.

Преди минути Окръжният съд в Благоевград му дефинира непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ", като определението може да се апелира. " Знам какво направих, само че имам две деца ", сподели пред магистратите Атанас Крънчев от гоцеделчевското село Мосомище. Той отглеждал децата си самичък, жена му с третото по-голямо дете живеела в чужбина.

Във вторник към 15 ч, на трасе „ Входящи коли “ на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Илинден, при влизане в България от Гърция, е спрян товарен автомобил „ МАН “, с българска регистрация, пренасящ по документи домакинска хартия.

Гранични и митнически чиновници направили взаимна инспекция, в това число посредством сканиране с мобилно рентгеново устройство. Констатирано е, че в единия от резервоарите за гориво се транспортират найлонови пакети. При последвалата физическа инспекция е открито, че същите са 37 на брой, от които 36 пакета с бруто тегло 45.903 кг съдържат канабис и 1 пакет с бруто тегло 2.508 кг. съдържа хашиш.

Общата стойност на предмета на закононарушението възлиза на към 200 000 лв.. Шофьорът е привлечен в качеството на обвинен за контрабанда на високорискови наркотични субстанции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР