45-ят президент на САЩ Доналд Тръмп защити своето богатство и

...
45-ят президент на САЩ Доналд Тръмп защити своето богатство и
Коментари Харесай

Тръмп е убеден, че съдията по делото за измами ще отсъди срещу него

45-ят президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп отбрани своето благосъстояние и бизнес империя, влизайки в изострен спор със съдията, който води процеса против него за измами. Делото в щатския съд в Ню Йорк е едно от многото против предприемача милиардер, който още веднъж се кандидатира за Белия дом и по всичко наподобява, че ще завоюва номинацията на Републиканската партия.

Обвинението против Тръмп е, че той съзнателно е раздул цената на притежавани от него парцели за финансово облагодетелстване, като то се базира на оценка, направена по искане на щатската прокуратура в Ню Йорк. В правосъдната зала милиардерът се отбрани, заявявайки, че съдържащите се в желае оценки на парцелите му са неточни.

 
Мисля, че мина доста добре. Бяхте там, слушахте и виждате каква машинация е това дело. Никога не трябваше да бъде завеждано. Случай, който би трябвало да бъде преустановен неотложно, измамата е в ръцете на съда. Съдът беше измамникът в този случай. Те направиха препратки към активи, които са доста скъпи. И споделиха, че нямат никаква визия какви са тези активи.
Доналд Тръмп – президент на Съединени американски щати (2017-2021 г.)

Тръмп влезе в вербален конфликт със арбитър Артър Енгорън, който неведнъж го предупреждаваше да дава къси и ясни отговори на въпросите на прокурора.

Обвиняемият още веднъж повдигна претенциите си за политическо гонене против него от държавни юристи и съдии. Съдията предизвести Тръмп, че не се намира на „ политически протест “.

Въпреки че гражданското дело за машинация няма да докара до затвор, както да вземем за пример наказателното, разглеждането на доказателства за финансови нарушавания може да нанесе вреди на бизнес марката, която Тръмп гради от години. Внушението, че той коства по-малко, в сравнение с твърди, се пояснява от него като „ огромна засегнатост “. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР