45-годишният Веселин Шулев бил сгащен в столичното 4-то РПУ в

...
45-годишният Веселин Шулев бил сгащен в столичното 4-то РПУ в
Коментари Харесай

Умряхме! Безбожникът, Който Обра Даренията За Отец Иван Е Супер Известен Българин! Как Можа, Ето Снимки! Та Това Е Легендата

45-годишният Веселин Шулев бил сгащен в столичното 4-то РПУ в сряда вечерта, а през вчерашния ден беше предаден на елинпелинската полиция, която го беше оповестила за търсене в цяла България.

Вратарят от Нефтохимик беше изловен при започване на ноември от камери в храм " Свети Троица " на отец Иван по какъв начин вади банкноти от кутията с пинсети за скубане на вежди. По този метод той съумял да щипне близо 1000 лв., след което се покрил.

" Не си припомням да съм крал, аз съм невменяем ", споделил той.

Опитал да омилостиви проверяващите с обстоятелството, че жена му се развела с него и надали не го оставила на улицата, тъй като му взела всичко. Затова се принудил да отиде в храма на отец Иван да краде.

" Взех единствено 40 лв. ", твърдял Шулев.

Свещеникът обаче е на безусловно противоположното мнение.



" Крадецът влиза единствено при нас, обикаля и по други църкви, само че там не са го видели, несъмнено тъй като нямат камери. Ние от август не сме отваряли касата, тъй като там събирахме парите за тока. Той е 1200-1300 лева, в този момент по какъв начин ще ги съберем още веднъж не знам ", показа след кражбата отец Иван.

Eмблематичният футболист от славното потомство на Нефтохимик Веселин Шулев е с повдигнато обвиняване за кражба и му е наложена мярка " подписка ". Ако бъде приет за отговорен, може да отнесе до 8 години затвор, пробация или санкция от 100 до 300 лв..
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР