45-годишният Георги Петров се призна за виновен, че е пазил

...
45-годишният Георги Петров се призна за виновен, че е пазил
Коментари Харесай

Осъдиха варненец, канел се да прави скимиращи устройства

45-годишният Георги Петров се призна за отговорен, че е пазил и укривал предмети и материали за които е знаел, че са предопределени за фалшификация на платежни принадлежности и подписа съглашение с прокуратурата, оповестяват от Варненския областен съд.

Страните в бързото произвеждане одобриха за несъмнено открито, че в интервала от 25.06.2020 година до 27.06.2020 година посредством няколко колетни колета той получил, а по-късно на разнообразни места пазил и укривал материали за изработката на така наречен скимиращи устройства за прекопирване на информация от банкови карти. Деянието е осъществено в изискванията на продължавано закононарушение.

Пред съда подсъдимият съобщи, че е подписал съглашението непринудено и е наясно с последствията от него, както и че се отхвърля от разглеждане на делото по общия ред. Той одобри да търпи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година, което се отсрочва с изпитателен период от 3 години.

45-годишният мъж следва да заплати и направените по наказателното произвеждане разходи в размер на 2244,63 лв. в интерес на Държавата по сметка на ОД МВР-Варна в 7-дневен период.

Постановеният правосъден акт е финален.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР