45-годишният Алони говори на иврит в петминутен видеоклип от срещата

...
45-годишният Алони говори на иврит в петминутен видеоклип от срещата
Коментари Харесай

Приятелство, изковано в продължение на 7 седмици плен, продължава да живее, докато освободените жени се събират отново

45-годишният Алони приказва на иврит в петминутен видеоклип от срещата в сряда, оповестен от Министерството на външните работи на Израел. Nutthawaree, говорейки от болничното заведение, отговори на тайландски - и с вълна от въздушни целувки и необятна усмивка, която въобще не изискваше превод.

С нейния сътрудник — различен освободен заложник — гледащ и говорещ тайландски израелски психолог, който помагаше в диалога, Nutthawaree махаше към екрана, до момента в който 5-годишната щерка на Алони, Емилия, й пееше. Nutthawaree, държейки малко израелско знаме, брои до 10 на пръстите си, до момента в който Емилия рецитира числата си на тайландски, които Nutthawaree я беше научила през седемте седмици, които прекараха като заложници.

Не беше ясно от кое място приказват Алони и щерка й, само че те към този момент бяха изписани от болничното заведение и се върнаха в дома си.

Когато бойци на Хамас нахлуха в израелските села и градове тъкмо от другата страна на границата с Газа, Алони и щерка й бяха на посетители на фамилията на сестра й в кибуца Нир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР