45-годишна жена, която беше простреляна в с. Трапоклово вече е

...
45-годишна жена, която беше простреляна в с. Трапоклово вече е
Коментари Харесай

Простреляната жена от с. Трапоклово се нуждае от средства за пластични операции

45-годишна жена, която беше простреляна в с. Трапоклово към този момент е в устойчиво положение, само че в този момент има потребност от средства, с цел да ѝ бъдат направени пластични интервенции, защото лицето ѝ е обезобразено. Припомняме, че стрелецът от Трапоклово се опита да убие и собствен комшия, след което се самоуби с ловната си пушка. 
Синът и дъщерята на простреляната – Таня и Красимир – описаха пред bTV, че майка им е получавала закани месеци преди страшната покруса.
Дъщерята е търсила помощ от полицията, само че, по думите ѝ, не са ѝ помогнали с нищо.
45-годишната Радост Куртева и 64-годишният Петър Маринов живеели дружно от две години. Жената била вдовица, неговата брачна половинка също умряла. Пред свои колежки Радост се оплаквала, че мъжът я заплашва с ликвидиране.
На 6 май Петър отишъл да търси Радост в дома ѝ, само че тя видяла, че носи пушка и се обадила на тел.112. Според полицията това я избавило.
Във съдбовната заран на 12 май мъжът влезнал в заведението на Петолъчката, където жена му била на работа и стрелял по нея пред очите на личния състав и клиентите, дъщерята на Радост чула изстрелите по телефона.
Братът и сестрата се обърнаха със вик за помощ, тъй като нямат финанси за интервенциите на майка си, която е в устойчиво положение, само че е обезобразена и не може да живее естествен живот към този момент.
Таня изясни, че е напуснала работа, с цел да се грижи за майка си, която не може да върви и да яде независимо. Красимир пък се е върнал от Германия, с цел да оказва помощ с каквото може, само че също няма работа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР