45-годишен мъж от село в община Главиница е привлечен към

...
45-годишен мъж от село в община Главиница е привлечен към
Коментари Харесай

Заловиха производител на Канабис в община Главиница

45-годишен мъж от село в община Главиница е притеглен към наказателна отговорност от Районна прокуратура – Силистра за развъждане на канабис. Мъжът е арестуван за период до 72 часа за довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение.

Днес, при профилирана интервенция на ОД Министерство на вътрешните работи – Силистра, в дома на К.К. били осъществени процесуални дейности - претършуване и изземване. В банята на парцела била открита оранжерия, пригодена за развъждане на растения от рода на конопа. Към момента на реализацията в помещението са открити 11 растения в друг етап на напредък. Иззета е и суха тревиста маса, чиито тъкмо количество и тип престои да бъдат открити след осъществяване на разбор. В помещението имало построена характерна апаратура за осветление.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на прокурор от Районна прокуратура – Силистра. Предстои внасяне на искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - „ задържане под стража “, по отношение на обвинения.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР