449 конски сили, задвижване на четирите колела, луксозно изпълнение на

...
449 конски сили, задвижване на четирите колела, луксозно изпълнение на
Коментари Харесай

Това е лимузината, с която се е возил шефът на ББР

449 конски сили, задвижване на четирите колела, първокласно осъществяване на салона - това са основните характерности на автомобила, който до наскоро е превозвал директорка на държавната Българска банка за развиване.

Кредитната институция, която към този момент е с ново управление, реши да се раздели с колата с обществен търг. Тя е модел 2016 година и е на едвам 39 000 км.

Началната цена е 95 000 лева
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
Возилото е изложено пред банката.



" Смятайте за какви неща са харчени парите на данъкоплатците. Чудесна самодейност на новия директорски съвет на държавната банка да се отърве от скъпите и неносещи рентабилност активи. Това е метода, открити и транспарантни търгове. А не скрито, без никой да разбере. Както се е случвало нерядко ", разяснява в обществените мрежи депутатът от Демократична България Владислав Панев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР