44-тият американски президент Барак Обама отново критикува администрацията на Доналд

...
44-тият американски президент Барак Обама отново критикува администрацията на Доналд
Коментари Харесай

Барак Обама с нова критика към Доналд Тръмп

44-тият американски президент Барак Обама още веднъж подлага на критика администрацията на Доналд Тръмп за ограниченията по отношение на новия ковид, този път по време на тирада към завършващите образователни заведения в Съединени американски щати, в събота, съобщи CNN.

„ Тази пандемия най-сетне изцяло скъса завесата на концепцията, че толкоз доста виновни хора знаят какво вършат. Повечето от тях даже не се преструват на виновни “, разяснява Обама по време на виртуалното дипломиране “Graduate Together ”, водено от баскетболиста Леброн Джеймс.

Макар да не бе назван непосредствено, Тръмп се припозна в думите на предшественика си. „ Той беше незапознат президент, единствено това мога да кажа “, отговори той. Официално мнение на Белия дом също означи напъните на президента. „ Безпрецедентната реакция на президента Тръмп по отношение на ковид избави животи... Нещо повече, той насочи най-голямата готовност на частния бранш от Втората международна война насам за попълване на запасите, изчерпани от предшественика му “, съобщи прессекретарят Кейли Макенани.

По-рано през май Обама дефинира като „ безусловно безредно злополучие “ отговора на администрацията на рецесията от пандемията от COVID-19.

В предишния петък американската тв водеща Опра Уинфри също изнесе тирада към завършващите, още веднъж засягайки тематиката за политиката на Съединени американски щати. „ Имате силата да се изправите, да се борите и да гласувате за по-здравословни условия, които ще основат по-здравословно общество “, разяснява тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР