44-годишният каналджия Мухамад Дургам, който бе задържан след бясната гонка

...
44-годишният каналджия Мухамад Дургам, който бе задържан след бясната гонка
Коментари Харесай

Това е Мухамад Дургам от гонката с полицията!

44-годишният каналджия Мухамад Дургам, който бе арестуван след бясната гонка с полицията в Бургас, бе конвоиран преди малко в Съдебната палата. След минути Районен съд-Бургас ще дефинира мярката за неотклонение на сириеца,предаде кореспондент на Burgas24.bg.

Припомняме, че към 20.00 ч. във вторник, в региона след село Дебелт, мобилен патрул на Жандармерията забелязали лек автомобил “Нисан Кашкай ", в който влезнали няколко индивида. Подали са сигнал за прекъсване на автомобила, само че лидерът му нараснал скоростта и след прекосяване през “Меден рудник ", автомобилът минал през маршрута ул. “Тодор Александров " - “Иван Вазов " - “Христо Ботев " - “Сан Стефано " - “Гладстон ", а в региона на кръстовището с ул. “Иван Шишман ", се блъснал в паркиран лек автомобил. В него не е имало пасажери.

По време на преследването към патрула на Жандармерията се включили и екипи от градските ръководства. След допускане на пътния случай от купето излезли, разбягвайки се в разнообразни направления, общо осем мъже - мароканци. Седем, от които са арестувани същата вечер, а последният на идващия ден. Водач на автомобила е Мухамад Дургам. За него се знае, че е със статут на претендент емигрант, пребиваващ в Харманли. Роден е в Сирия, само че е дал документ за идентичност, публикуван от Федерация Сейнт Китс и Невис, както и шофьорска брошура, издадена във Англия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР