44-годишен мъж последен в цялото село разбрал, че жена му,

...
44-годишен мъж последен в цялото село разбрал, че жена му,
Коментари Харесай

България В Шок! Палава Фурнаджийка Завъртя Дърт Баровец, Ревнивият Мъж Грабна Брадвата И Стана Мазало!

44-годишен мъж финален в цялото село схванал, че жена му, която работела в локалната фурна, от седем години върти скрито обич с локалния лесничей. Макар да е с 12 години по-възрастен от брачна половинка, горският бил надалеч по-заможен и прочут женкар.

Когато мъжът схванал, че разнася рога от толкоз дълго време, той привикал половинката си. След къс бой тя направила цялостни самопризнания, че в любовта е като фурнаджийска лопата. Вбесеният брачен партньор, който работел в ловното стопанство, незабавно хукнал да търси възмездие.

Той разкрил съперника си да паркира служебния си пикап пред селския ресторант. Според очевидци последвал гневен скандал, в който рогоносецът се заканил да претрепе като куче по-възрастния си противник. За да не си цапа ръцете, той скочил в непознатата кола и се опитал да прегази горския.

Той обаче съумял да кривне в най-близката улица. В гнева си мъжът натиснал прекомерно мощно педала на газта и се забил в един зид.

Това не го отказало от търсене на отмъщение. Той сграбчил брадвата, която била в пикапа, и хукнал след горския. В ужаса си похотливецът решил, че единственият, който може да го избави, е кметът.

Той нахлул в кабинета му и обяснил по какъв начин животът му виси на косъм. Селският властник незабавно звъннал на полицията и пресрещнал преследвача, написа Факти.бг.

Предаденият брачен партньор обаче осъзнал, че е пресолил манджата и се укрил. До момента той към момента не е открит.

В още по-тежка обстановка се оказал любовчията, който искрено признал, че не е сигурен дали неговата жена няма да го убие поради изневярата и резила.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР