44 доброволци от лятната стажантска програма на Vivacom се включиха

...
44 доброволци от лятната стажантска програма на Vivacom се включиха
Коментари Харесай

Стажанти и ментори от Лятната стажантска програма на Vivacom участваха в доброволческа акция в Банкя

44 доброволци от лятната стажантска стратегия на Vivacom се включиха в обичайна доброволческа акция за възстановяване на околната среда в град Банкя.

Стажантите помогнаха за реновирането и ободряване на амфитеатъра в парка „ Ротонда “, където боядисаха всички дървени пейки с общо 360кв. м. повърхност. Участниците се включиха и в почистваща акция на централен парк „ Кестените “ за да го създадат по-приветлив за всички гости, като помогнаха да се изчистят 750 кв. м.

Акцията се организира в партньорство с Българска Фондация Биоразнообразие и община Банкя.



С сходни начинания, Vivacom предизвиква младежите към обществената отговорност, която телекома дефинира за своя базова тенденция. Като един от най-големите работодатели в България, компанията отбелязва, че регистрира своето значение за развиването на обществото и опцията и силата да го направи по-добро посредством непринуден труд.

Освен самодейността за разчистване, стажантите в тазгодишното издание на програмата минаха и модула 360-градусова ротация, който се организира за първи път. В него те се срещнаха от близко с всеки един от отделите в компанията и имаха опцията да се срещнат с основния изпълнителен шеф на Vivacom - Николай Андреев. По време насрещата младежите споделиха усещанията си от компанията и получиха препоръки за бъдещото си развиване.

В 20-ото юбилейно издание на Лятната стажантска стратегия 50-те участника минаха серия от образования. С тях те добиха умения за действителна работна среда и се допряха до най-новите технологии на компанията.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР