43-годишната Виктория Бекъм ще даде под съд представители на кафене

...
43-годишната Виктория Бекъм ще даде под съд представители на кафене
Коментари Харесай

Виктория Бекъм определена като икона на анорексията в реклама

43-годишната Виктория Бекъм ще даде под съд представители на кафене в британския Тайнсайд. Виновна е реклама, която компанията пусна неотдавна. Върху минивана, на фона на който се е снимал мениджърът, е залепен постер: карикатурно нарисувано изображение на слаба и непривлекателна госпожица с надписи „ Виктория Бекъм ” и „ икона на анорексията ”. Всичко това до слогана ”Нашата пица е по-тънка от Виктория Бекъм ”.
Victoria Beckham set to sue chippy that claim their pizza crusts are thinner than her #RT https://t.co/CkJeNduMEc pic.twitter.com/5uZLtBULbN
— Report UK (@ReportUK) August 9, 2017 Представители на Виктория показаха отвращение, че заведението си е разрешило тази реклама. Според тях това е директна засегнатост както на самата Виктория, по този начин и на други слаби дами. Бекъм има желание да отбрани достойнството си по правосъден път, с цел да не разрешава недвусмислени смешки по собствен адрес и по адрес на външността си.
Victoria Beckham Former Spice Girl gets angry over thin pizza insult #RT https://t.co/pPClghAAc1 pic.twitter.com/guvNqs2j1F
— Report UK (@ReportUK) August 9, 2017 " Това удря по репутацията на Виктория, това е безусловно пренебрежение ", декларира представител на звездата.

Мениджърът на заведението отговори с уверения, че компанията не е желала да обиди никого: „ Ние искахме да се разбере, че проблемите с питателните нарушавания са доста съществено нещо, само че не желаеме да привличаме мощно вниманието върху хората, страдащи от този проблем… Бихме желали нашите гости да възприемат тази реклама в подтекст … Анорексията и всичко обвързвано с нея е съществено нещо ", декларира мениджърът на Fish and Chips.

Виктория Бекъм написа управление за жанр

Но тази реклама не се хареса освен на Виктория, само че и на социална организация, която е уверена, че такова надменно отношение е неприемливо от страна на компанията.

Виктория Бекъм е упреквана нееднократно, че е прекомерно слаба и с образеца си пропагандира анорексията. По тематиката Дейвид и Виктория Бекъм възобновиха брачните си клетви Виктория Бекъм желае да проектира сватбената рокля на Пипа Мидълтън Дейвид и Виктория Бекъм желаят да купят дом в провинцията в Англия
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР