42-годишната Кейт Мидълтън се чувства добре след успешната коремна процeдура,

...
42-годишната Кейт Мидълтън се чувства добре след успешната коремна процeдура,
Коментари Харесай

Уелската принцеса претърпя сериозна коремна операция в болница

42-годишната Кейт Мидълтън се усеща добре след сполучливата коремна процeдура, настояват от двореца. Очакванията  са бъдещата наследница на трона да бъде в клиника  две седмици,преди да се върне в Уиндзор, с цел да продължи да се възвръща  със фамилията си, оповестяват от   Кенсингтън. Всъщност формалното й завръщане към кралските отговорности ще зависи от медицинските  съвети  след възобновяване й. Смята се, че Кейт няма да се върне към обществени изяви  до Великден.

Кралски източници настояват, че принцесата е била приета в болница по проект и положението й не се е влошило през уикенда. Престолонаследникът  Уилям също ще отсрочи редица събития, защото поддържа децата  си по време на възобновяване на Катрин. След като Кейт се възвърне, кралските помощници ще дават на Уилям обновен график.

Все още не е ясно каква интервенция е претърпяла Катрин, тези данни са скрити от обществеността заради здравна загадка.

Въпреки това, опитни лекари споделят, че за коремна интервенция множеството хора остават в болничното заведение от четири до седем дни. Родителите на Кейт Карол и Майкъл Мидълтън възнамеряват да й оказват помощ да се възвърне в фамилния дом в Уиндзор. Но Уилям  няма да пътува в чужбина месеци наред. По-рано Мидълтън отпразнува 42-ия си РД на 9 януари и целият кралски двор я поздрави.

Автор: Хелоу.ру

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР