42-годишната Бритни Спиърс попадна в черния списък на петзвездния хотел

...
42-годишната Бритни Спиърс попадна в черния списък на петзвездния хотел
Коментари Харесай

Престижен хотел постави Бритни Спиърс в черния списък: какво се случи

42-годишната Бритни Спиърс попадна в черния лист на петзвездния хотел Four Seasons в Лос Анджелис. Това се случи, откакто гостите се оплакаха от странното държание на изпълнителката и разходките й топлес край басейна, които ги карат да се усещат неловко.

Позовавайки се на три източника, The Sun написа, че на личния състав в курорта Westlake Village им е писнало от лудориите на поп звездата през последната година. Спиърс постоянно е отсядала в хотела, който е единствено на минути от нейното имение за 14 милиона $ в Таузънд Оукс.

При един от престоя си в хотела звездата разгласява фотография в обществената си мрежа, на която театралничи на легло единствено по гащи. В същото заведение тя прекара и брачната си нощ с най-хубавия си другар и управител Кейд Хъдсън.
 Четири сезона Лос Анджелис, Бритни Спиърс Бритни Спиърс в хотел Four Seasons в Лос Анджелис Снимка: Instagram/britneyspears
Въпреки обстоятелството, че Бритни към момента е международна звезда, Four Seasons не се церемониха с нея.

" Бритни върви във Four Seasons в Уестлейк Вилидж от доста години, само че в последно време основава главоболия на личния състав. Миналата година й беше неразрешено да влиза в хотела, смъкнаха й възбраната, а в този момент още веднъж й не разрешиха. Някои посетители се оплакаха, че е била топлес край басейна и ги кара да се усещат неловко, а държанието й постоянно е необичайно и досадно. Персоналът приказва за това в целия хотел и е доста тъпо, само че сега тя не е разрешена там, изключително в спа центъра. Бритни може да бъде звезда, само че тя не може да тича в близост и да прави каквото си желае във Four Seasons “, сподели вътрешен човек.

Хотелът е хазаин на доста високопоставени и богати посетители, които харчат хиляди долари там, без значение дали по работа или за наслаждение, и не желаят да се усещат неудобно, сподели той.

Когато изданието изпрати претенции за коментар до представители на певицата и хотела, Спиърс назова историята „ погрешна “. Хотелът избра да резервира безмълвие.

Хотел Four Seasons е сврян в подножието на планината Санта Моника, сред слънчевите плажове на Малибу и фамозните лозя на Санта Барбара.
 Хотел Four Seasons Хотел Four Seasons Westlake Village Снимка: Гугъл Maps
Цените на стаите тук варират от $500 до над $1000 за някои първокласни жилища.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР