42-годишната Анка Михайлова от Пловдив се изправя пред Окръжния съд,

...
42-годишната Анка Михайлова от Пловдив се изправя пред Окръжния съд,
Коментари Харесай

Разпитват свидетели по делото на Анка, обвинена в убийството на осиновеното си дете

42-годишната Анка Михайлова от Пловдив се изправя пред Окръжния съд, упрекната в убийството на осиновената си щерка Севда. За да разкрият цялата истина, магистратите ще разпитват над 20 очевидци.

Следващото съвещание е планувано след Нова година - 10 януари, като е планувано показания да се дават от сутринта, а след обедна отмора ще продължат следобед.

На 23 септември м.г. момичето, което било на година и 9 месеца, беше признато в УМБАЛ " Св. Георги " с тежки пострадвания. Севда била с черепно-мозъчна контузия, синини по тялото и раздран бял дроб. Имала следи от зъби, а майката обяснила, че я е хапала, с цел да я свести. На 16 октомври момиченцето издъхна и обвиняването на Анка Михайлова беше преквалифицирано. В началото на 2023-а съдът пусна осиновителката под гаранция в размер на 3000 лева

Днес двама от юристите ѝ - Хари Харалампиев и Димитър Будаков, желаеха производството да бъде върнато, както и да бъдат направени нови екпертизи. " Липсват учредения за прекъсване и преустановяване на правосъдното произвеждане. Липсват позволени отстраними процесуални нарушавания ", поряза ги арбитър Веселина Семкова. Тя уточни, че възраженията по отношение на доказателствата не се разискват в разпоредително съвещание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР