42 годишен помориец, въоръжен с огнестрелно оръжие е задържан от

...
42 годишен помориец, въоръжен с огнестрелно оръжие е задържан от
Коментари Харесай

След три часа преговори: Задържаха бивш полицай, заплашил с пистолет родителите си

42 годишен помориец, въоръжен с огнестрелно оръжие е арестуван от чиновници на „ Специализираните полицейски сили ” към ОДМВР – Бургас след три часови договаряния с екип от психолози и чиновници от Районно ръководство - Поморие. Не е позволено потребление на оръжието, като от случая няма потърпевши, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Бургас.
В 13.48 часа през днешния ден е получено известие за следващ фамилен скандал, зародил в дома на помориеца, ситуиран на ул. „ Княз Борис I ”, като спречкването било сред него и двамата му родители. Своевременно към мястото на случая се насочили два полицейски екипа от Районно ръководство - Поморие, които установили, че 42-годишният мъж се държал нападателно с родителите си и бил въоръжен с револвер. Забелязвайки служителите на реда помориецът размахал оръжието, отправяйки закани, като майка му съумяла да излезе от къщата. Трудноподвижният му татко останал в дома, в който били и летовници, отседнали на квартира. Помориецът излязъл пред единствения излаз от жилището и останал на двора, където са водени и договарянията със образувания екип от психолози и чиновници от Районно ръководство - Поморие.
Към момента 42-годишният помориец е арестуван за период от 24 часа, прецизира БГНЕС. Огнестрелното оръжие е конфискувано – установено е, че същото е законно притежавано, защото мъжа до преди осем години работел в Районно ръководство – Поморие в „ Патрулно постова активност ”. Материалите по формираното досъдебно произвеждане са докладвани в Районна прокуратура – Поморие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР