42-годишен мъж от Вирджиния прегърна биологичната си майка за първи

...
42-годишен мъж от Вирджиния прегърна биологичната си майка за първи
Коментари Харесай

"Бебето ви е мъртво, изхвърлихме тялото му": Мъж, откраднат след раждането си, се събра с майка си

42-годишен мъж от Вирджиния прегърна биологичната си майка за първи път, откакто е откраднат, оповестява Фокс Нюз.

Двамата са били разграничени още при раждането му, когато е откраднат от служащи в болничното заведение. 

„ Здравей, мамо. Много те обичам “, сподели Джими Липърт Тайдън на Мария Анджелика Гонзалес, когато двамата се срещнаха за първи път във Валдивия, Чили, през август.

Снимка: Nos Buscamos/Instagram

Преди 42-години служащи в болничното заведение, в която е роден Джими оповестяват на майка му Мария, че той е умрял. 

„ Сине, нямаш визия какъв брой океани от сълзи съм изплакала за теб. Колко нощи съм била будна, молейки се на Бог да ми разреши да пребивавам задоволително дълго, с цел да схвана какво се е случило с теб ”, сподели Мария. 

Ето и историята на Мелиса Хаймит

От април 42-годишният мъж търси биологичните си родители като пътува през голям брой страни. Накрая взема решение да си направи ДНК тест, който демонстрира, че той е 100% чилиец. Чрез този тест той открива и собствен първи братовчед. Джими се свързва с него и му изпраща трите имена на биологичната му майка, а по-късно се свързва с нея. 

Мария Гонзалес обаче в първия миг си мисли, че това е машинация, за финансова полза. Но откакто Джими изпраща негова фотография тя го познава по бенката на носа му.

Тя напуснала работа, когато той липсващ, с цел да го намери

Преди 42 години бебето се ражда малко и е сложено в кувьоз, а Мария е помолена да напусна болничното заведение в Сантяго. Когато се връща, с цел да вземе бебето си ѝ е казано: " Бебето ви е умряло, а тялото му е изхвърлено ". Така той става следващият случай на подправено осиновяване, осъществено по време на 17-годишното ръководство на военачалник Аугусто Пиночет.

Джими се събира с биологичното си семейство като пътува до Чили дружно със брачната половинка си Йохана и двете си деца на 5 и 8 години.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР