41-годишният Цветан от Лом, който държа повече от 4 часа

...
41-годишният Цветан от Лом, който държа повече от 4 часа
Коментари Харесай

Мъжът, държал трима заложници, се е предал, лежал е в психиатрия

41-годишният Цветан от Лом, който държа повече от 4 часа трима души заложници в с. Вълково, е бил уверен да се съобщи с помощта на психолози от Министерство на вътрешните работи, чиновници от СОБТ и служители на реда.

" Той е криминалнопроявен, лежал е в психиатрия и е доста рисков. Сам е подал сигнал до Министерство на вътрешните работи и до момента в който приказва по телефона е стрелял по 70-годишен мъж. Неутрализиран е с помощта на дълги и интензивни договаряния с наши чиновници. Жените са в положително положение, живи и здрави ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, който бе на място в с. Вълково.

Цветан дошъл от Лом до селото с такси към 17 ч. и нахлул в къщата на някогашната си другарка. Прострелял 70-годишния й татко, който бе откаран в болница с рана в гръдния панер. Взе за заложници изгората си Ева и майка й Анелия, както и различен мъж.

" Бил е въоръжен с револвер и револвер, които са противозаконни и в този момент ще ревизираме по какъв начин се е сдобил с тях. Образувано е досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране ", добави Коцев. Обеща, че ще се направи инспекция дали против Цветан е имало публично подадени тъжби преди време в полицията.

Както " 24 часа по-рано написа, мъж простреля в ръката бащата на някогашната си другарка след скандал. 

Двамата имали спор от години. Той не смълчан даже и откакто стрелецът се разделил с дъщерята на жертвата си. Днес следобяд изоставеният мъж, който е от Лом, дошъл такси пред къщата на някогашната си възлюбена.

След следващата препирня, сърдит, извадил противозаконен револвер и прострелял съперника си в ръката. След това се барикадирал в къщата дружно с някогашната си другарка, с цел да я принуди да влезе в жилището. Мъжът я заплашил с противозаконния револвер.

Двамата нямат деца, само че дамата има няколко от различен мъж и те са при него.

В продължение на няколко часа ломчанинът държеше като заложници някогашната си другарка и майка й на таванския етаж. Той излъчваше протичащото се онлайн в своя фейсбук профил. От видеото се виждаше, че с изключение на двете дами, на втория етаж с белезници е закопчан трети пленник. По думите на причинителя той бил техен комшия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР