41-годишният Борис Солтарийски затъва все повече и повече в блатото

...
41-годишният Борис Солтарийски затъва все повече и повече в блатото
Коментари Харесай

Жалка картинка е разведеният Борис Солтарийски: Тича след млади мацки, а те го наричат "шут"! (нямал ни визия, ни пари)

41-годишният Борис Солтарийски затъва от ден на ден и повече в блатото на личната си дивотия и нелепост. Това разкриха близки до обкръжението му източници, които обясниха, че след развода със брачната половинка си - Аделина Солтарийска, Боцко тотално е блъснал дъното.

Както знаем, Аделина неотдавна към този момент е омъжена за различен, с който заживя в Щатите, взимайки там и щерка си Ема. Тя заряза Солтарийски, тъй като не можа да издържи непрекъснатите му отсъствия от у дома, съчетани с искрено детското му държание и безнаказаност.

Това се удостоверява и от разкритията на неговите познати, които са безапелационни, че артистът от ден на ден се трансформира в " шут ". Борис интензивно тичал след 20-годишни мацки в заведенията, в които пее, само че те не му обръщали внимание. Нещо повече - смеели му се и го наричали " загубеняк ".

" Той какво си мисли?! Това не е едно време, когато беше при Слави Трифонов в Би Ти Ви и се дуеше какъв брой е вървежен. Сега все по-малко хора се сещат за него, а младите девойки по клубовете му се хилят, че няма нито нацепено мускулесто тяло, нито пари. А знаем, че тъкмо тези две неща се котират измежду младото потомство ", разясняват източниците.

И са уверени, че в случай че Солтарийски не се замисли и не промени тотално метода си на живот, въобще няма да си откри читава жена. " А въпреки всичко той не става по-млад, нали?! ", смигват те.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР