41-годишната американка Серина Уилямс заяви, че не се е отказала

...
41-годишната американка Серина Уилямс заяви, че не се е отказала
Коментари Харесай

Серина Уилямс: Шансовете да се върна на корта са големи

41-годишната американка Серина Уилямс съобщи, че не се е отказала от тениса и че възможностите да играе още веднъж са „ доста високи “ откакто към този момент даде индикации, че ще приключи спортната си кариера след провелото се през предишния месец Открито състезание на Съединени американски щати, написа.

„ Не съм се отказала “, съобщи Уилямс на конференция в Сан Франциско за промоцията на капиталовата й компания „ Серина Венчърс “.

„ Шансовете да се завърна са доста високи. Може да дойдете в дома ми, имам корт “, сподели тенисистката.

През август американката разяснява, че се „ развива отвън тениса “, само че не бе безапелационна, че Откритото състезание на Съединени американски щати е бил последният й шампионат.

" Повярвайте ми, в никакъв случай не съм желала да предпочитам сред тениса и фамилията.Не мисля, че е почтено.Ако бях мъж, нямаше да пиша това, тъй като щях да играя и да спечелвам, до момента в който жена ми раждаше.Може би щях да бъда повече като Том Брейди, в случай че имах тази опция.Не ме разбирайте неправилно: обичам да съм жена и обичах всяка секунда да бъда бременна с Олимпия.Бях една от тези досадни дами, които обожаваха да са бременни и работех до деня, в който трябваше да се явя в болничното заведение - макар че от другата страна нещата станаха супер комплицирани.И съвсем направих невъзможното: доста хора не осъзнават, че бях бременна във втория месец, когато завоювах Откритото състезание на Австралия през 2017 година Този месец обаче навършвам 41 години и би трябвало да дам още нещо на фамилията си ", съобщи пред " Vogue " Серина, с което загатна, че има намерение да се сбогува с тениса и да се отдаде на фамилията си и може би на второ дете.

" Никога не съм харесвала думата " пенсиониране ".Не ми се коства съвременна дума.Мисляза това като за преход.Може би най-хубавата дума, с цел да опиша това, което върша, ееволюция.Тук съм, с цел да ви кажа, че се отдалечавам от тениса към други неща, които са значими за мен.Преди няколко години безшумно сътворих Serena Ventures, компания за рисков капитал.Скоро по-късно сътворих семейство.Искам да разрасна това семейство. ", безапелационна е спортистката.

" Знам, че не е всекидневно да се споделя, само че изпитвам огромна болежка.Това е най-трудното нещо, което мога да си показва.Мразя го.Мразя, че би трябвало да съм на този кръстопът.Все си споделям, че ми се желае да ми е елементарно, само че не е.Разкъсанасъм: не желая всичко да свърши, само че в това време съм подготвена за идващото.Не знам по какъв начин ще мога да виждам това списание, когато излезе, знаейки, че това е, краят на една история, почнала в Комптън, Калифорния, с малко чернокожо момиче, което просто искаше да играе тенис.Този спорт ми даде толкоз доста.Обичам да спечелвам.Обичам борбата.Обичам да развличам. ", споделя Серина.

" През последната година Алексис и аз се опитвахме да имаме още едно дете и неотдавна получихме информация от моя доктор, който ме успокои и ме накара да усещам, че когато сме подготвени, можем да увеличим фамилията си.Определено не желая да съм бременна още веднъж като спортистка ", споделиСерина през август тази година.

23-кратната шампионка от Големия шлем съобщи, че към момента не е мислила за отказването си.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР