40 мотористи подредиха мощните си машини под формата на огромен

...
40 мотористи подредиха мощните си машини под формата на огромен
Коментари Харесай

40 мотористи подредиха моторите си във формата на огромен мустак

40 мотористи подредиха мощните си машини под формата на голям мустак - признакът на акцията против рака на простатата, наречена " Movember ". В центъра на фигурата застанаха две неповторими триколки. Като знак на поддръжка, рокерите бяха вързали на лицата си черни бандани с бял мустак. Статистиката сочи, че повече мъже умират от рак на простатата, в сравнение с при произшествия.
Очаква се до края на годината в България да има 2 000 новодиагностицирани с простатен карцином. Заболяването е втората онкологична причина за смъртност. Развива се бързо през последните години. Обхваща доста огромен % от популацията заради спецификата му, че визира мъже над 50 г. 
" Movemberе " е акция, която цели да подтикне мъжете да се прегледат при уролог, с цел да са сигурни, че простатата им е здрава. Консултации би трябвало да се вършат всяка година след навършване на петдесетгодишна възраст. През 2019 година слоганът на самодейността в България е " да вдигнем звук " и в нея вземат участие доста мотористи. Тя продължава през целия ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР