40-годишната Анджелика Харт от Бирмингам, която по-рано се е снимала

...
40-годишната Анджелика Харт от Бирмингам, която по-рано се е снимала
Коментари Харесай

Бивша моделка на Playboy инсценира отвличане, изпращайки снимка без пръст на своя приятелка

40-годишната Анджелика Харт от Бирмингам, която по-рано се е снимала за списанието Playboy, решила да се пошегува с приятелката си. За задачата тя инсценирала личното си похищение, изпращайки на момичето фотография с " отсечен пръст " и искане за 8 000 английски лири откуп.

Да провежда шегата на някогашната моделка ѝ оказал помощ нейният другар Дарън Фицпатрик. Именно той изпратил на приятелката на Анджелика фотосите с вързаната жена без пръст - " жертвата " обаче просто го била свила за фотографията. Освен това, момичето получило и малко видео, на което Анджелика плаче и моли за помощ. " Ако желаете да видите Анджелика, донесете чантата с парите в метространция Ню Стрийт. Всеки час закъснение ще ѝ коства по един пръст ", написал Дарън Фицпатрик.

Приятелката на Анджелика изпаднала в смут и незабавно се обърнала към полицията. В предишното момичето единствено било ставал жертва на похищение, по тази причина незабавно повярвало на някогашната моделка. Полицаите щурмували жилището, в което " държали " дамата, и разкрили, че Анджелика е в сигурност.

В понеделник, 25 септември, в Бирмингам стартира правосъдния развой против моделката и приятеля ѝ. Съдия Пол Фарър означи, че двойката шегаджии може да бъдат упрекнати в шантаж и може да не се размине без затвор. На Анджелика и Дарън обаче им излезе шанса: осъдиха ги единствено за грубо отношение във връзка с жертвата. В резултат Фицпатрик ще лежи единствено 8 месеца в пандиза и ще постави 200 часа публично потребен труд. Харт се размина единствено със седем месеца условно.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР