40-годишна жена от шуменското село Гарбрица, майка на седмокласник, която

...
40-годишна жена от шуменското село Гарбрица, майка на седмокласник, която
Коментари Харесай

Условно за майка, ошамарила учителка

40-годишна жена от шуменското село Гарбрица, майка на седмокласник, която се държала хулигански към учителка, блъснала я, при което й предизвикала лека телесна щета, беше осъдена условно с 3 месеца отнемане от независимост при 3-годишен изпитателен период. Определението е на Районният съд в Шумен, който утвърждава подписано съглашение с прокуратурата на извършителката.
Иницидентът се разиграл през февруари т.г. в ОУ " П.Р.Славейков " в село Изгрев.

До майчината интервенция се стигнало, откакто старши учителката направила забележка на сина й след случай в коридора. Ученикът нагрубил педагожката, изблъскал я и тя потърсила родителите му по телефона.

Вместо да озапти сина си, майката пристигнала да потърси сметка на учителката. Нанесла й удар с ръка по лицето, държала се нападателно в наличието на други учители. Според очевидци, хвърлила и обувка по съперничката си.

Видеонаблюдението в школото запечатало всички срамни подиуми. Случаят с изключение на с условно наказване, приключва и с близо 550 лева деловодни разходи, които родителката дължи. Определението на съда е дефинитивно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР