40-годишен мъж получи присъда от година и половина затвор за

...
40-годишен мъж получи присъда от година и половина затвор за
Коментари Харесай

Дилър влиза зад решетките заради дрога за над 50 000 лв.

40-годишен мъж получи присъда от година и половина затвор за разпространяване на опиати на стойност над 50 000 лева

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура - Варна и Светослав П., с което той се признава за отговорен, че в интервала 13 март до 14 март във Варна без съответно позволение държал за разпространяване кокаин, метаамфетамин и марихуана, оповестиха от пресцентъра на Съда.

Наркотичните субстанции са в огромни размери на обща стойност 50 206 лева и са били открити на три адреса в местностите Горна трака и Добрева чешма, и във Варна на ул. Карамфил, както и в лек автомобил „ Опел астра “. Сам и в съучастничество 40-годишния варненец., дружно с още двама мъже, държал за разпространяване 287,16 гр. кокаин, 141,10 гр. метаамфетамин, 50,56 гр. марихуана.

Светослав П. е с висше обучение, неженен, осъждан.

Със съглашението се приключва наказателното произвеждане против 40-годишния варненец, който приема да му бъде наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 6 месеца, което ще изтърпи при първичен общ затворнически режим, както и да заплати санкция в размер на 5 хиляди лв..

Светослав П. ще покрие и направените разходи по делото в размер на 415,71 лева, които ще бъдат преведени в интерес на държавния бюджет
Съдебният състав на Варненския областен съд приведе в осъществяване и наказването, наложено на подсъдимия със съглашение по наказателно дело в Районен съд - Варна, влезнало в действие от 04 февруари 2016 год., а точно „ отнемане от независимост “ за период от шест месеца, което е било отсрочено на съображение с изпитателен период от 3 години.

Определението на Окръжен съд – Варна е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР