40 души са участвали в сбиване в столична дискотека, твърдят

...
40 души са участвали в сбиване в столична дискотека, твърдят
Коментари Харесай

С много въпросителни: Участвал ли е в сбиване пред дискотека 15-годишният син на президента

40 души са взели участие в сборичкване в столична дискотека, настояват очевидци. Инцидентът е станал в петък вечерта и съгласно източници на bTV – в него е взел участие синът на президента Румен Радев. Министерство на вътрешните работи ревизира случая.
Снимка: btvnovinite.bg
Скандалът сред две юношески компании избухва поради момиче в централно столично заведение. Оттам отхвърлиха коментар с аргумента, че случаят е станал след работното им време.
Синът на Румен Радев забъркан в случай пред заведение Две компании се сбили след скандал, полицията обяснява случая, а от "Дондуков " 2 не разясняват
Споровете сред младежите не престават и на улицата. Свидетел на случая става Даниела Анева, тя показа пред bTV, че младежите са били нападателни. „ Вдигаха звук и се биеха. По едно време децата започнаха да чупят дори улука”, добави дамата.
Снимка: btvnovinite.bg

След сигнал на мястото идва полицейски патрул. Участниците в мелето се оказват малолетни, а измежду тях е и синът на президента Румен Радев, настояват източници на bTV.

От Министерство на вътрешните работи не разясниха случая, само че след питане на bTV дадоха отговор, че малолетните нямат право да излизат след 10 ч. без компаньон. Ако не бъде открит компаньон, се подхващат дейности по определяне на родител или аставник, който се приканва в съответното Районно ръководство.
Снимка: btvnovinite.bg

15-годишният наследник на президента е бил отведен за пояснения в районното, разкриват още източниците ни. По закон в сходни случаи санкцията за родителите е от 300 до 500 лева Потърсихме позицията и на президентството за случая, само че оттова обявиха, че въпросите ни не касаят активността на институцията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР