4,5 млрд. души на планетата, а значи и милиони българи,

...
4,5 млрд. души на планетата, а значи и милиони българи,
Коментари Харесай

Кое как се мие и на колко градуса се готви и се замразява: Какво да правим с времето в карантина - slava.bg

4,5 милиарда души на планетата, а значи и милиони българи, имат паразити в храносмилателните си системи, като главната причина е недоброто Ето и няколко скъпи лайфхака. Заради събирането на зеленчуците от земята, към този момент сме ви съветвали - с цел да елиминирате ехинакоките, мийте с дълготрайно накисване в топла вода и ще си отидат доста паразити. В страните от Близкия Изток - в този момент доста се популяризират екскурзии до Египет и Тунис, избягвайте въобще да ядете зеленчуци. Там не ги мият усърдно и могат да ви причинят ужасни вируси - подсигуряваме от личен лакомнишки за салата опит.
Яйцата също можете да накисвате, но не пречи да се мият на течаща вода, задоволително съзнателно, като по температура е добре да бъде от топла към гореща.
Вече сме казвали, че заради безжалостната обработка с антибиотици и всевъзможни други инжекции, пилешкото би трябвало да се мие и да се накисва. А какво вършим със свинското? Не се мие единствено замразеното меко, защото при него риск няма. Не се тормозете, като се изключи че убива микроорганизмите, замразяването резервира потребните субстанции, тъй че са митове приказките, че не е същото. Това се отнася и за рибата. При незамразеното свинско хубавото измиване е просто наложително, тъй като по повърхността му постоянно остават невидими без микроскоп бактерии и паразити. Затова учените споделят, че суровото месо е лотария за заразяване. И при най-щателно миене може да остане пакостник и да ни тръшне с отравяне.
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР