3D-принтер, очила за виртуална реалност, учебен софтуер за психодиагностика, модерна

...
3D-принтер, очила за виртуална реалност, учебен софтуер за психодиагностика, модерна
Коментари Харесай

3D-принтер и очила за виртуална реалност ще покаже ВСУ в Разград

3D-принтер, очила за виртуална действителност, образователен програмен продукт за психодиагностика, съвременна строителна инсталация и просветителни похвати в образованието по криминалистика са единствено част от демонстрациите, които ще покаже Варненският свободен университет " Черноризец Храбър “ на Кандидатстудентската борса 2019 в Разград. Събитието е проведено от Регионалното ръководство на образованието в града и Община Разград, взаимно с Център за ученическо техническо и научно творчество и ще се организира на 26 и 27 март в Общинския културен център.

Варненският свободен университет ще показа пред кандидат-студентите новаторските стратегии за образование в бакалавърски и магистърски стратегии, които приготвят младежите за специалностите на бъдещето.

Кандидатстудентската акция на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “ за образователната 2019/2020 година започва с банкет в 10 професионални посоки - " Администрация и ръководство “, " Икономика “, " Икономика и компютърни науки “,  " Психология “, " Политически науки “, " Право “, " Национална сигурност “, " Архитектура, строителство и геодезия “, " Изобразително изкуство “ и " Танцово изкуство “. Предлагат се 20 бакалавърски и 47 магистърски стратегии в постоянна и задочна форма, а също и отдалечено образование. 25 са специалностите, които се учат на британски или руски  език.

Ексклузивните стратегии са създадени в партньорство с бизнеса, браншовите организации и локалните управляващи, съгласно потребностите и опциите за професионална реализация на студентите.

По време на ревюто в столицата на Лудогорието зрелостниците могат да се срещнат с проектите за развиване, създадени от университета, които демонстрират в линия на времето просветителните степени и опциите за професионална реализация. Специално внимание ще бъде отделено на стипендиантската стратегия " Аз ще изучавам и ще съумея в България “, която висшето учебно заведение осъществя за 11 поредна година. Тя дава опция на 20 бъдещи студенти да стартират образованието си в определена от тях компетентност и покрива 100% от годишната такса за образование в първи курс.

С необикновен интерес се чакат демонстрациите на учебен програмен продукт и съвременна инсталация, която употребяват в образованието си студентите от ВСУ " Черноризец Храбър “. Професионалното направление " Архитектура, строителство и геодезия “ ще даде опция на бъдещите експерти да работят с термо-визионна камера, да схванат по какъв начин със склерометър могат по безразрушителен способ да дефинират якостта на бетона, да премерят разнообразни процеси в строителството с влагомер и шумомер.

Катедра " Информатика “ ще показа натурален потребителски интерфейс и ще направи демонстрации в 3D-принтирането. Катедрата ще предложения най-хубавите възпитаници в региона на осведомителните технологии и програмирането на летен лагер " BlueCamp2019@VFU “, който от 13 до 23 юни т.г. ще сплоти компютърните технологии и биомедицинските проучвания.

Катедра " Психология “ ще покаже пред младежите учебен софтуер за психодиагностика, а направление " Национална сигурност “ ще показва дейностите по криминалистика.

По време на кандидатстудентската борса в Разград, бъдещите студенти могат да създадат виртуална разходка в профилираните кабинети, залите и кампуса на университета с VR-очила.

Варненският свободен университет " Черноризец Храбър “ образова студенти и докторанти от пет континента. Бъдещите експерти от Европа, Азия, Африка, Австралия и Северна Америка избраха университета, който се утвърди като интернационална просветителна площадка за трансфер на познания, модерни пълномощия, научни проучвания и цифрови технологии. Интересът на младите към висшето учебно заведение е подбуден от тясната връзка  на просветителния развой с потребностите на бизнеса и пазара на труда у нас и в интернационален проект.

Университетът е упълномощен от Националната организация за оценяване и акредитация към Министерския съвет с най-високата оценка измежду частните висши учебни заведения в страната.

Кандидат-студентите могат да получават информация за специалностите, периодите, изискванията за банкет, както и да подават документи за кандидатстване по време на Кандидатстудентскатаа борса в Разград.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР